Jump to content

Stereo issue


Recommended Posts

Hi guys

 

I've an aftermarket stereo in the car. Which was in it when I purchased the car. The volume fades up and down randomly ... I've checked to see if the unit has some kind of auto function to do with volume but it hasn't. I've changed the amplifier over also. It does this on CD radio and Bluetooth. I have also updated the units firmware still the same. The only thing left to try is the steering wheel controls ( on the left of the wheel) anyone know how to get the panel off? Or is it complete wheel removal? Thanks in advance

 

Sent from my HTC One using Tapatalk

 

 

Link to post
Share on other sites

I would love to know the answer to this. I've recently installed a aftermarket head unit, but I only get the fading volume using the rear usb cable from an iPod. Doesn't happen on cd, radio or front usb to iPhone. Weird as I didn't think the original Bose system had speed volume setting.

 

It's also not consistent, sometimes low revs some times high revs, some times low speed, some times high speed. Drives me nuts!

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...