Jump to content

VoodooBoot

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About VoodooBoot

  • Rank
    Z Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I am happy to report that the car has almost returned back to normal idle speed. For the past week, I have been driving as much as I can, executing the idle relearn multiple times per day, after a drive. At some point, I got the NDIS III Lite Android app that I put on an old phone, and I used the app to perform the procedure (though I had already performed the pedal dance 50-100 times). It seems to me that the app is better than the pedal dance for performing the procedure. The reason is that the app runs the relearn while the engine is already running. As often re
  2. I've been trying the relearn for the past two days. I believe I am getting the timing right, but if someone could please confirm? The CEL starts blinking after 10 sec (it's the 24-25 sec. mark on my stopwatch since starting the procedure), then I release the gas pedal within 3 sec. of the CEL staying on, and after 3 sec. have passed, start the car. I can see the the ECU trying to adjust. After 20 sec. I rev it up. I have tried: Pulling up to 3 injectors—throws a CEL (misfire), which screws up the relearn. Pulling up to 3 spark plugs—throws a CEL. Disconnectin
  3. I haven’t been able to reach Horsham today. In the mean time, I gave Mark at Abbey a call and he suggested the ECU might have been corrupted due to cleaning the TBs. Abbey would have to send the ECU to the US, while Jez at Horsham would do it on-site. Either way, I would lose the UpRev tune, and it might not even be possible to reflash the old map onto a new UpRev version. I did more smoke tests, intake and valve covers—all good. Finally, I thought, let’s let it run a bit longer than before (say a minute) and see what happens. Result is that the RPM drops to around 1000
  4. Good suggestion, thanks, I am going to give them a call.
  5. Did a smoke test, checked and retightened everything on the intake, to no avail.
  6. Just found this video on YouTube showing a vacuum leak (looks exactly like what I am seeing). I am going to check all hoses etc.
  7. Hello. This is my first post, though I have been lurking for years. I have a 2007 350Z HR (78K km), euro, package (brembo, etc.). I have just done the oil gallery gaskets (and changed a lot of things along the way, see below), and am experiencing very high, fluctuating idle whenever I start the car. The car starts at 3000 rpm and fluctuates between 2200 and 3000 rpm. Oil pressure stays at close to max (for the few seconds that I let the engine run like that). I have tried three times now and it's the same every time. The car has UpRev tune done a
×
×
  • Create New...